PumpTech BV

PumpTech BV

Over ons

Pumptech bestaat uit pompexperts, die samen meer dan 100 jaar ervaring in pompen en pompinstallaties hebben. De exclusieve vertegenwoordigingen van gerenommeerde, internationale pompproducenten heeft van Pumptech één van de leidende specialisten in de Benelux gemaakt.

De activiteiten waar Pumptech zich hoofdzakelijk in specialiseert zijn :
Industriële pompen : centrifugaalpompen of verdringerpompen voor al uw productievloeistoffen
Watertoevoer : drukverhogingsinstallaties, brandbeveiligingsgroepen en regenwaterrecuperatie
Waterafvoer : afval- en regenwaterpompinstallaties
Circulatiepompen : apparatuur voor verwarming of koud water, alle capaciteiten

Vanuit ons kantoor en magazijn in Aarschot zitten we centraal in de Benelux waardoor we steeds snel kunnen reageren op de behoeftes van onze klanten.

Nieuws

Vacatures

Sales Engineer

Je hebt minstens een bachelor in een technische richting, bij voorkeur Elektromechanica, of gelijkgesteld door ervaring in de technische sector. Je bent klantgericht, denkt oplossingsgericht en ziet opportuniteiten, bent een doorzetter en gedreven om te scoren. Je houdt van afwisseling en communiceert graag met verschillende stakeholders.

Je mag rekenen op een ambitieuze omgeving om een boeiende carrière uit te bouwen. Een uitdagende functie waarbij een goede begeleiding “on-the-job” voorzien wordt en waarbij je kan rekenen op ondersteuning van je collega’s en leidinggevende personen. Aanvullend zal er een opleiding bij onze Europese producenten voorzien worden en zullen er jaarlijks extra opleidingsdoelstellingen gezet worden. Pumptech biedt je een voltijdse- vaste job aan in een ambitieuze en snelgroeiende onderneming met een aangename en dynamische werksfeer waar je de kans krijgt om jezelf te ontplooien.

Vacatureadvertenties bekijken »

Technieker

Je hebt een minstens een TSO A2 Elektromechanica of een eerste ervaring in deze technische industrie. Je hebt voldoende kennis om elektrische, elektronische, mechanische, pneumatische en hydraulische componenten te vervangen, in te stellen en/of te herstellen. Je hebt een algemeen technisch inzicht en bent goed in logisch redeneren. Je bent gedreven, kwaliteitsbewust, stipt en ordelijk. Daarnaast kan je zelfstandig, nauwkeurig en resultaatgericht werken en wil je bijleren en werkinstructies opvolgen.

We bieden je een voltijdse- vaste job aan in een ambitieuze onderneming met een aangename en dynamische werksfeer waar je de kans krijgt om jezelf te ontplooien.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top