QM Environmental Services Nederland B.V.

QM Environmental Services Nederland B.V.

Over ons

QM Environmental Services Nederland is actief op het gebied van communale & industriële afvalwaterbehandeling, ontgeuring, bodem- en grondwatersanering, algen controle in vijvers en meren en compostering. Wij leveren oplossingen die gebruikmaken van chemische en biologische producten. De nadruk ligt hierbij op de duurzame biologische oplossing maar indien nodig worden er ook chemicaliën ingezet om een snelle werking te realiseren.

Ons motto is dat voorkomen beter is dan genezen en daarom zijn onze oplossingen vaak preventief. In eerste instantie komen wij vaak in contact met onze opdrachtgevers omdat zij een acuut probleem hebben. Hiervoor stellen wij dan een curatief behandelplan op om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. In afvalwaterzuiveringen kan dit betekenen dat wij gebruik maken van specifieke chemische vlokmiddelen. Als het probleem is opgelost schakelen wij over op een preventief programma om ze te voorkomen dat het probleem terugkeert. Er is gebleken dat de preventieve aanpak op lange termijn kosten bespaart en de werking van systemen verbetert.

Ook op het gebied van ontgeuring leveren we biologische oplossingen die stankvorming voorkomt in b.v. rioolnetwerken of afvalwaterbuffertanks. Daarnaast levert QM een innovatieve ontgeuringstechnologie die geur in de atmosfeer effectief neutraliseert. Deze Dry Vapor technologie is volledig milieuvriendelijk en veilig. Deze technologie wordt onder andere ingezet in de afvalverwerking en op afvalwaterzuiveringsinstallaties om geuremissie te voorkomen.

Voor bodem- en grondwatersaneringen levert QM diverse microbiële producten en organische substraten. Deze worden ingezet bij aerobe en anaerobe saneringen van minerale oliën, aromaten, gechloreerde koolwaterstoffen en nog vele andere chemische stoffen die weggelekt zijn in het milieu.

Kortom, QM Environmental Services Nederland is uw partner bij het oplossen en voorkomen van problemen op het gebied van afvalwaterbehandeling, bodem en grondwatersanering, afvalverwerking en compostering, oppervlaktewater behandeling en nog vele andere milieu gerelateerde toepassingen in water, bodem en lucht.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top