Sencon BV

Sencon BV

Over ons

Sencon is een onafhankelijk adviesbureau en biedt ondersteuning aan gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat om hun taken op het gebied van gemaalbeheer op een verantwoorde en efficiënte manier uit te voeren. Sencon is gevestigd in Dordrecht en Drachten en kenmerkt zich als een jong, ambitieus bedrijf. Als experts op het gebied van water- en gemaalbeheer is Sencon een van de belangrijkste spelers in Nederland voor projectbegeleiding bij aanleg, vervanging, beheer en onderhoud van riool-technische installaties en telemetrie.

Beheerapplicatie SAM, één systeem met een volledig overzicht van uw installaties. De SAM® beheerapplicatie is de onafhankelijke beheerapplicatie voor volledig en optimaal beheer van al uw riooltechnische installaties. Dit biedt u de mogelijkheid om nu en in de toekomst uw installaties effectief te beheren en eenvoudig een meerjarenplanning op te stellen. Eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit zijn de uitgangspunten van deze beheerapplicatie.

Nieuws

SAM next

SAM next

De vernieuwde SAM: De vertrouwde SAM met verbeterde functionaliteit en toekomstbestendigheid Sneller, slimmer, beter – dat is de nieuwe SAM!

Lees meer »

Vacatures

Technisch Inspecteur

Als Technisch Inspecteur ga je aan de slag met projecten bij diverse opdrachtgevers, voornamelijk gemeenten, verspreid over het noorden en midden of midden en zuiden van Nederland. Een deel van je werk bestaat uit het inspecteren van gemalen conform de BRL K14020 norm en het keuren van de laagspanningsinstallatie volgens de NEN3140 norm. Op basis van de inspectie ben je verantwoordelijk voor het doorvoeren van aanpassingen, onderhouds- en herstelwerkzaamheden van de rioolinstallatie.

Andere werkzaamheden zijn het:
* Inventariseren van de samenstelling van de riool-technische installaties waaronder elektrisch, mechanisch, bouwkundig en de pompen.
* Analyseren en verhelpen van diverse storingen.
* Rapporteren van de bevindingen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top