SAM next
Sencon BV

SAM next

De vernieuwde SAM: De vertrouwde SAM met verbeterde functionaliteit en toekomstbestendigheid Sneller, slimmer, beter – dat is de nieuwe SAM!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Na maanden van zorgvuldig onderzoek en ontwikkeling zijn we trots om een robuuster, efficiënter en functionaliteit-rijker asset managementsysteem met bijbehorende API te presenteren die een nieuwe standaard stelt in het leveren van ongeëvenaarde gebruikerservaringen.

De evolutie van SAM: Een gerealiseerde visie
Onze reis begon met de visie om een asset managementsysteem te creëren dat niet alleen voldoet aan de eisen van het dynamische digitale landschap van vandaag, maar bovenal onze klanten ontzorgt. We streven ernaar niet alleen te voldoen aan de huidige behoeften, maar ook de weg te effenen voor toekomstige mogelijkheden, met als kernwaarde het vereenvoudigen van jouw asset managementervaring.

De belangrijkste verbeteringen van SAM:
*Volledige mobiele ondersteuning: SAM is nu volledig toegankelijk op uw mobiele apparaten. Waar je ook bent, je kunt altijd bij jouw SAM omgeving en direct iets aanpassen of inzien.
* Verbeterde prestaties en snelheid: De vernieuwde SAM heeft een geoptimaliseerde digitale structuur. Dit resulteert in bliksemsnelle responstijden en minimale vertraging.
* Uitgebreide functionaliteit: We hebben het bereik van onze applicatie uitgebreid met een reeks nieuwe functies. Van geavanceerde overzichten in de vorm van een aanpasbaar dashboard tot verrijkte analysemogelijkheden.
* Naadloze integratie: Hoewel we aanzienlijke verbeteringen hebben doorgevoerd, begrijpen we het belang van een naadloze overgang. Ons team heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat het integratieproces zo soepel mogelijk verloopt, zodat je kunt profiteren van de nieuwe functies met minimale verstoring.
* Schaalbaarheid en flexibiliteit: Deze SAM is ontworpen met schaalbaarheid in gedachten. Of je nu enkele gebruikers bedient of een groep van zowel collega’s als externen, onze applicatie schaalt moeiteloos mee met de verwachting en wensen van jouw organisatie, zodat consistente prestaties en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top