SEW-EURODRIVE B.V.

SEW-EURODRIVE B.V.

Over ons

Innovatieve en duurzame aandrijf- en besturingstechniek voor waterbehandeling en waterbeheer, vanuit een circulair perspectief. SEW is fabrikant en leverancier van elektromotoren, tandwielkasten en besturingssystemen voor onder meer waterzuiveringssystemen, bruggen, gemalen en sluizen. Smart Maintenance van SEW helpt u bij het realiseren van duurzaam circulair waterbeheer.

Nieuws

Vacatures

Afstudeerstage werktuigbouwkunde per september 2023

Als stagiair(e) ga je samen met de collega’s van de commerciële afdeling werken aan een verduurzamingsproject. Verduurzaming is een maatschappelijk thema, waar SEW al langer actief aan bijdraagt. Verduurzaming en het vergroten van efficiency zijn dan ook cruciaal geworden bij de ontwikkeling van nieuwe producten in de aandrijf- en besturingstechniek.

SEW beschikt over de juiste expertise en oplossingen om ook onze eindklanten hierbij te ondersteunen. Want ook bij hen wordt verduurzaming steeds belangrijker. Ze beschikken soms nog over ‘verouderde’ techniek. Wij willen graag onderzoeken bij welke klanten verduurzaming van de aanwezige aandrijftechniek van belang is en hoe wij hierbij een rol kunnen spelen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Afstudeerstage elektrotechniek per september 2023

Als stagiair(e) ga je samen met je collega’s werken aan het inzichtelijk maken van de mogelijkheden bij onze eindgebruikers op het gebied van predictive maintenance.

Hoe doe je dit?

je onderzoekt voor welke eindgebruikers predictive maintenance interessant is;
je onderzoekt welke elektrische onderdelen het eerst begeven;
je bepaalt de levensduur en duurzaamheid van de componenten;
je brengt in kaart welke functionaliteiten op het gebied van predictive maintenance gewenst zijn vanuit de klant;
je onderzoekt welke beschikbare functionaliteiten aansluiten en welke nog te ontwikkelen zijn.

Vacatureadvertenties bekijken »

Division Manager Maxolution®

De Maxolution® afdeling focust zich op de gehele “klant-journey” op het gebied van Factory Automation. Dit is de oplossing voor een volledig geautomatiseerde fabriek die zich kan aanpassen aan verandering. Dit varieert van de high end motion control applicaties tot aan AMR (Autonomous Mobile Robot) applicaties. De betrokken teams zijn actief met de marketing, aanvragen/orders, projectexecutie, klanttrainingen en aftersales en service van A tot Z. Kortom jij draagt bij aan de fabriek van de toekomst, industrie 4.0.

Wat ga je doen?

De positionering en uitbreiding van het marktaandeel is jouw uitdaging. Jij bent verantwoordelijk voor de coördinatie, bewaking en realisatie. Dit doe je niet alleen, maar je werkt nauw samen met collega’s uit Duitsland en Nederland. SEW wil een vooruitstrevende rol spelen en jij draagt daar aan bij.

Vacatureadvertenties bekijken »

Inside sales engineer elektrotechniek

Geen dag is dezelfde in de functie van Inside sales engineer elektrotechniek, omdat je nooit vooraf weet welke problemen je vandaag moet oplossen. Je bent als sales engineer de vraagbaak van de klant en het boegbeeld van onze organisatie.

Concreet betekent dit dat jij de specialist bent in de productgroep motion control op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek (o.a. servosystemen, plc’s en motion control). Deze producten worden toegepast in de interne logistiek, luchtvaart, food, attractieparken, de automotive-industrie en de machinebouw.

Hoe doe je dit?

Je staat klanten te woord om hun vraagstukken (elektro- en automatiseringstechnisch) te helpen oplossen; je analyseert het proces, bedenkt oplossingen en geeft advies.
Je werkt samen met andere collega’s.
Je bouwt aan een relatienetwerk van klanten en onderhoudt dit netwerk.
Je ontwikkelt jezelf tot een autoriteit op het gebied van motion control.
Je houdt feeling met de markt en werft nieuwe klanten.

Vacatureadvertenties bekijken »

Inside sales engineer werktuigbouwkunde

Geen dag is dezelfde voor een sales engineer werktuigbouwkunde, omdat je nooit vooraf weet welke problemen je vandaag moet oplossen. Je bent als inside sales engineer het boegbeeld van de organisatie voor de klanten in Nederland. Je werkt vanuit ons kantoor in Rotterdam nauw samen met de sales engineer buitendienst.

Concreet betekent dit dat jij de specialist bent voor de productgroep Drive Products op het gebied van aandrijftechniek (o.a. motoren, tandwielkasten en frequentieregelaars). Deze producten worden toegepast in de interne logistiek, luchtvaart, food, attractieparken, automotive en de machinebouw.

Hoe doe je dit?

Je staat klanten te woord om hun vraagstukken (werktuigbouwkundig en/of elektrotechnisch) te inventariseren en te analyseren.
Je berekent aandrijvingen en werkt aandrijftoepassingen uit.
Je adviseert klanten en maakt offertes.
Je werkt samen met andere afdelingen, zoals engineering en assemblage (lean manufacturing) en met de hoofdvestiging in Duitsland.

Vacatureadvertenties bekijken »

Manager Inside Sales

De diensten, producten en oplossingen van SEW Eurodrive hebben specifieke kenmerken en voordelen voor de gebruikers van onze producten.. Kernwoorden hierbij zijn, snelheid, service, (lever)betrouwbaarheid, innovatie, duurzaamheid en laagdrempeligheid.

Het inside sales team zit op de hoofdvestiging in Rotterdam, alsook op de vestgingen Purmerend, Venlo, Zutphen en Gorredijk. Voor dit team van 10 inside sales engineers binnendienst dat zich bezighoudt met de dagelijkse contacten en activiteiten voor onze eindklanten zoeken wij een Manager Inside Sales.

Wat ga je doen?

Geeft sturing, coaching en begeleiding aan inside sales engineers.
Initiëren van (nieuwe) activiteiten gericht op de eindklanten groep.
Samenwerking met je collega team managers, zoals de team managers van Service en Outside Sales.
Bijhouden van de planning, status en deze rapporteren aan je Management Team lid.
Proactief handelen en de juiste prioriteiten weten te stellen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Project engineer software

Als project engineer software/elektrotechniek op de afdeling Drive Engineering & Training werk je in een multidisciplinair team (mechanica, software, hardware) aan maatwerkoplossingen voor toepassingen van (servo)aandrijvingen, aan automatisering van bijvoorbeeld verpakkingsmachines, robots en AGV’s. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de engineering en het adviseren van de elektrische aspecten van automatiseringsprojecten.

Hoe doe je dit?

je werkt samen met de klant en met andere collega’s, bijvoorbeeld van sales en de engineers in Duitsland, aan de juiste oplossing van het vraagstuk van de klant;
je schrijft software en programmeert de eigen motion controllers, HMI’s en PLC’s;
je verzorgt trainingen aan zowel klanten als de eigen collega’s;
je adviseert en ondersteunt klanten en collega’s op het gebied van veiligheid en EMC.

Vacatureadvertenties bekijken »

Assemblagemonteur

In de functie van assemblagemedewerker werk je mee in de logistieke keten van de productieafdeling. Dit in de breedste zin van het woord, dus vanaf het moment van ontvangen, controleren, lokaliseren, assembleren, spuiten en verpakken van producten tot het moment van uitlevering aan de klant.

Hoe doe je dit?

door samen te werken met je collega’s;
door nauwkeurig te werken;
door de opleidingen te volgen die voor de functie noodzakelijk zijn;
door een actieve houding te hebben;
door flexibel inzetbaar te zijn voor de uiteenlopende taken binnen het proces.

Vacatureadvertenties bekijken »

Service technicus Elektrisch

Voor onze vestigingen in Nederland zijn wij op zoek naar een nieuwe collega’s voor de functie van Service technicus Elektrisch.

De functie heeft een focus op het inbedrijfstellen, diagnosticeren en programmeren van frequentieregelaars, servosystemen en besturingen. Daarnaast behoren de traditionele diensten als reparatie, onderhoud en retrofit van het SEW programma tot je takenpakket. Service is een groeimarkt, ondernemingen doen in een toenemende mate beroep op onze expertise.

Hoe doe je dit?

Je hebt geen 9-5 mentaliteit.
Je werkt klant- en resultaatgericht.
Je hebt een passie voor techniek.
Je bent teamgericht alsook respectvol in de omgang.
Je kan efficiënt werken onder tijdsdruk.
Je bent flexibel.
Je bent vindingrijk, creatief, een probleemoplosser.
Je hebt organisatorisch talent.

Vacatureadvertenties bekijken »

Industry Manager

De diensten, producten en oplossingen van SEW Eurodrive hebben specifieke kenmerken en voordelen voor de klanten in de Food & Beverage en in de Logistics industrie. Het identificeren van de wensen en ontwikkelingen in deze industrieën, en deze te vertalen naar oplossingen behoort tot jouw taken.

Wat ga je doen?

Positioneren van de huidige, nieuwe en toekomstige oplossingen van SEW in de Industry Food & Beverage of de Industry Logistics sectoren (het betreft hier twee verschillende functies).
Klantverantwoordelijk voor een aantal “leading (eind)klanten”.
Intensieve samenwerking met je collega’s van marketing, sales en application engineering.
Intensief samenwerken met de Duitse en internationale organisatie.
Bijhouden van de planning, status en deze rapporteren.
Proactief handelen en je weet de juiste prioriteiten te stellen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top