SPIRIT Solar Watermanagement

SPIRIT Solar Watermanagement

Over ons

SPIRIT solar power supply en Modderkolk Projects and Maintenance voorzien samen in een productlijn waarmee zonder aansluiting op het netwerk op afstand metingen verricht kunnen worden.

De productlijn solar watermanagement vormt een revolutionaire stap voorwaarts in de wereld van waterbeheer. Dit innovatieve systeem maakt het mogelijk om op afstand metingen te verrichten en stuwen aan te passen, zonder afhankelijk te zijn van het traditionele energienetwerk. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor waterschappen en waterbedrijven die steeds meer vertrouwen op big data en de behoefte hebben om meet- en besturingspunten te creëren zonder ingrijpende en invasieve projecten in de natuur.

De solar watermanagementproducten, als FLOW, FLUX en TWIST, maken gebruik van geavanceerde zonne-energietechnologie om een betrouwbare en duurzame stroombron te leveren, zelfs op afgelegen locaties waar toegang tot het elektriciteitsnet beperkt is. Dit betekent dat meet- en besturingsapparatuur op cruciale locaties in het watersysteem kan worden geplaatst zonder zorgen over de beschikbaarheid van stroom. De producten zijn zelfsturend en functionerend, zorgen voor de meest efficiënte energie-opwek en monitoren het gebruik van energie van het eigen systeem, zodat er altijd energie beschikbaar is voor communicatie.

Het samenwerkingsverband SPIRIT solar power supply en Modderkolk Projects and Maintenance voegt de expertise en ervaring van de werelden van stand-alone solartechnologie en watermanagement (waaronder oppervlaktewaterbeheersing) samen. Dankzij de gezamenlijke ervaring en knowhow zijn de systemen uitgerust om nauwkeurige gegevens te verzamelen over waterstanden, stroomsnelheden, waterkwaliteit en andere vitale parameters. Deze gegevens worden vervolgens op afstand verzonden naar de control room of zijn deze beschikbaar in een library om te koppelen aan het eigen beheersplatform, waar waterbeheerders real-time inzicht krijgen in de toestand van het watersysteem.

Waterschappen en waterbedrijven staan voor de uitdaging om effectiever en efficiënter te opereren in een tijd waarin klimaatverandering en bevolkingsgroei de druk op onze watervoorraden vergroten. Deze oplossingen bieden een kosteneffectieve en milieuvriendelijke bijdrage voor deze uitdagingen. Het stelt organisaties in staat om hun waterbeheerprocessen te verbeteren, kosten te besparen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Het stelt organisaties in staat om big data te benutten voor slimmer en efficiënter waterbeheer, terwijl ze tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk verminderen.

Wij gaan voor van een duurzamere en veerkrachtigere waterinfrastructuur!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top