Spirofil B.V.

Spirofil B.V.

Over ons

Spirofil is met meer dan 30 jaar ervaring, dé specialist in ontwateren. Het dagelijks werk bestaat onder andere uit het continue bedrijf houden van ontwateringsinstallaties. Wij focussen ons hierbij op machines zoals zeefbandpersen, ontwateringstafels of bandindikkers en kamerfilterpersen.

Spirofil onderscheidt zichzelf met andere bedrijven door 24 uur per dag, 7 dagen in de week paraat te staan voor haar klanten. Het team van Spirofil assisteert bij het oplossen van storingen, geeft advies uit voor ontwateringsinstallaties en voert onderhoud uit op basis van heldere communicatie en regie onder andere a.h.v. een Service Level Agreement (SLA). Omdat wij onze eigen spiraalbanden gebruiken in het onderhoud en revisies van ontwateringsinstallaties, bent u als klant verzekerd van een hoogwaardig kwalitatief sterk product.
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de levering van tweedehands installaties, welke in onze werkplaats klant specifiek worden overhaald, en kunnen wij ook u bestaande installatie reviseren. Voor beide opties geven wij een jaar garantie op deze installatie nadat hij onze werkplaats heeft verlaten.

Kwaliteit en specialisatie is dus een essentieel onderdeel binnen Spirofil. Methoden om de kwaliteit te waarborgen hebben vanaf de oprichting in 1992 een deel uitgemaakt van de gehele bedrijfsvoering. Het team van Spirofil draagt continue bij aan het opzetten van (interne) kwaliteitsystematiek. Hierdoor hebben wij een NEN-EN-ISO 9001:2015 en VCA certificering door TÜV overhandigd gekregen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top