Waterschot B.V.
Waterschot B.V.

Waterschot B.V.

Over ons

Hét waterschot om water buiten de deur te houden.

Het waterschot van Waterschot B.V. is een mobiele zelfverankerende waterkering. Het waterschot creëert een dam voor water tot een hoogte van 50 cm of (bij een andere variant waterschot) tot een hoogte van 100 cm. Het waterschot is zo licht dat deze snel kan worden opgezet om gebouwen en andere eigendommen te beschermen tegen waterschade en ook om wegen open te houden.

Deze tijdelijke waterkering is ontworpen voor gebruik op een vlakke ondergrond, zoals een geplaveide straat, een betonnen vloer of een gazon.

Dit waterschot is dé ideale manier om wateroverlast te voorkomen. Hiermee kunt u uw woning, garage, tuin, kelder of zelfs hele wegen beschermen tegen wateroverlast. Denk ook aan binnensteden, woonwijken, grasvelden, parken, bedrijfsterreinen, etc. Het waterschot helpt u om waterschade te voorkomen. Omdat niet alle wegen recht zijn en er diverse obstakels te vermijden zijn, is het waterschot hier omheen te leiden. Door middel van andere vormen waterschotten kunt u de baan van de waterkering vervolgen. Ook goede afsluitingen tegen wanden is mogelijk. Naast obstakels kunnen ook niveauverschillen worden opgelost met slimme adapters. Kortom; het waterschot is een ideale manier om snel en efficiënt wateroverlast te weren.

Wilt u gebieden of bijvoorbeeld uw woning, garage, bedrijfsgebouwen, kelders, etc. beschermen tegen wateroverlast? Door te werken met onze waterschotten kunt u snel en efficiënt een mobiele waterkering maken. Hierdoor kunt u snel kleinere- of grotere gebieden beschermen tegen water. Het grote voordeel van ons waterschot is dat het weinig plek inneemt in de opslag en dat u zeer snel een grote hoeveelheid waterschotten kunt neerzetten waardoor wateroverlast of zelfs een overstroming kan worden voorkomen.

Lees meer op https://waterschot.nl

Nieuws

Vacatures

Verkoper binnendienst

Door de toenemende vraag naar Waterschotten komen we als Waterschot B.V. graag in contact met een Verkoper binnendienst. Heb je ervaring als verkoper en heb je affiniteit met producten zoals onze waterschotten, dan gaan we graag het gesprek aan. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@waterschot.nl of via de website https://waterschot.nl

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top