Upgrade of a Torrenta Biotrickling Filter at a Heineken facility
Azzuro BV

Upgrade van een Torrenta Biotrickling Filter bij een Heineken vestiging

22 jaar geleden hebben we een Torrenta Biotrickling Filter geïnstalleerd bij een Heineken vestiging in Zoeterwoude, Nederland.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

22 jaar geleden heeft Azzuro een 𝐓𝐨𝐫𝐫𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐁𝐢𝐨𝐭𝐫𝐢𝐜𝐤𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐢𝐥𝐭𝐞𝐫 geïnstalleerd bij een 𝐇𝐞𝐢𝐧𝐞𝐤𝐞𝐧 vestiging in Zoeterwoude, Nederland. Uitgerust met onze synthetische media van de eerste generatie, behaalde het systeem met vlag en wimpel de vereiste verwijdering van >99% op H2S en >95% op geur.

Tijdens een recent referentiebezoek bij een potentiële klant kreeg de operator de vraag “Hoe zit het met het dagelijks onderhoud van de installatie?” Het simpele antwoord was: “We controleren het systeem dagelijks, net als al onze andere equipment. Echt onderhoud….dit is eigenlijk het eerste grote onderhoud ooit”

Twee maanden geleden heeft het systeem een upgrade gekregen door de bestaande media van de eerste generatie te vervangen door onze verbeterde 𝐒𝐩𝐚𝐜𝐢𝐨𝐮𝐬 𝐖𝐢𝐫𝐞 𝐏𝐚𝐜 synthetische media. Met deze upgrade zullen zowel de capaciteit als de verwijderingsefficiëntie toenemen en is het systeem klaar voor nog eens twintig jaar zorgeloos gebruik.

Bent u op zoek naar een probleemloze, niet-chemische oplossing? Probeer de Azzuro methode!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top