Azzuro BV

Azzuro BV

Over ons

Azzuro is marktleider en de meest innovatieve partij op het gebied van biologische luchtreiniging. Als eersten zijn wij erin geslaagd de overstap te maken van het conventionele biobed naar modulaire en controleerbare bioreactoren met synthetisch dragermateriaal. Inmiddels zijn wereldwijd meer dan 600 installaties bij tevreden klanten in bedrijf en worden wij gevraagd door overheden en industrie om (biologische) systemen te leveren voor emissie- reductie. Deze emissies kunnen bestaan uit zwavel, koolwaterstoffen, ammoniak en het ontzwavelen van biogas en sour gas. Onze technologie is efficiënter in emissiereductie, betrouwbaarder in gebruik en zuiniger en niet te vergeten, schoner, dan de conventionele chemische scrubbers, biobedden, lavafilters en RTO’s en altijd geleverd met een proces garantie.

Azzuro, for a Clear Sky and a Bright Future

Nieuws

Vacatures

Sr. Mechanical Engineer

We denken altijd, dat het normaal is–de dingen, die we doen. Maar iedere keer blijkt hoe bijzonder we zijn in onze werkwijze, onze kennis, onze drive, ons product en het eindresultaat. Korte lijnen, daadkracht,
een grote eigen inbreng, teamwerk en een gezonde dosis humor kenmerken onze samenwerking. Daarnaast kunnen we met elkaar “achteroverhangen” om te zien hoe we de organisatie naar een hoger plan kunnen tillen. Dat is toch echt bijzonder te noemen? Om die redenen en omdat onze klanten tevreden zijn over onze producten wordt het de hoogste tijd een nieuwe collega in de functie van Sr. Mechanical Engineer aan onze organisatie toe te voegen.
Wij ontwerpen, engineeren en leveren biologische luchtreinigingsinstallaties aan industrie en overheden. En dat doen we wereldwijd. We hebben goede contacten met onze relaties en dat zij ons product en ons team waarderen komt tot uiting in het grote aantal vervolgopdrachten, die wij krijgen. En ook dat is bijzonder te noemen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Senior Projectmanager

We denken altijd, dat het normaal is – de dingen, die we doen. Maar iedere keer blijkt opnieuw hoe bijzonder we zijn in onze werkwijze, onze kennis, onze drive, ons product en het eindresultaat. Korte lijnen, daadkracht, een grote eigen inbreng, teamwork en een gezonde dosis humor kenmerken onze samenwerking. Daarnaast kunnen we met elkaar “achteroverhangen” om te zien hoe we de organisatie naar weer een hoger plan kunnen tillen.

Wij ontwerpen, engineeren en leveren biologische
luchtreinigingsinstallaties aan industrie en overheden. En dat doen we wereldwijd. We hebben goede contacten met onze internationale relaties
en dat zij ons product en ons team waarderen komt tot uiting in het grote aantal vervolgopdrachten, dat wij krijgen. En ook dat is bijzonder te noemen.

Onze projecten worden complexer en we zien, dat onze klanten veeleisender worden. Wij zoeken dan ook een ervaren (Senior) Projectmanager, die de geboden ruimte op professionele en
gestructureerde wijze kan invullen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top