Logisticon Water Treatment B.V.

Logisticon Water Treatment B.V.

Over ons

Wat is uw streven? Wilt u uw (afval)water hergebruiken? Uw ‘water-footprint’ verkleinen? Een verlaging van uw chemische of biologische verontreinigingen realiseren? Tot een lagere Total Cost of Ownership (TCO) komen? Voldoen aan de strengere milieu-, gezondheids- en
lozingseisen? Dan wel een structureel hogere waterkwaliteit bereiken?

Weet dan dat Logisticon Water Treatment al 30 jaar een betrouwbaar aanspreekpunt is dat zowel klassieke als uiterst complexe waterbehandelingsvraagstukken weet te vertalen naar de gunstigste TCO. Zowel bij de bereiding van drink- en proceswater als bij de zuivering van communaal en industrieel afvalwater. Daarnaast wordt Logisticon binnen de milieutechniek steeds vaker geraadpleegd voor de optimalisatie van duurzame, innovatieve grondwaterzuiveringen en -saneringen. Hierbij heeft u de keuze uit een (semi)permanente, mobiele en pilot-oplossing, en uit zowel koop, lease en huur als outsourcing voor een volledige ontzorging.

Nieuws

LogistiContour #30

LogistiContour #30

In de Logisticontour vindt u verschillende ontwikkelingen, referenties en projecten waarmee Logisticon in binnen- en buitenland actief is.

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top