Logo_AquaNederland Digitaal-01 copy

Aqua Nederland Digitaal - 2 juli

Aqua Nederland lanceert een virtuele vakbeurs!

Veilig vanachter uw laptop en toch de échte beleving van een fysieke beurs. Op donderdag 2 juli vanaf 13:00 uur, bent u van harte welkom op Aqua Nederland Digitaal “Hoe innoveren we de crisis uit?”.

Met Aqua Nederland Digitaal heeft u een extra moment om watertechnologie leveranciers te ontmoeten en met professionals en kennispartners uit de sector in gesprek te gaan. Met de prangende uitdagingen waar de watersector voor staat, vormt dit een uitgelezen moment om samen te komen en samen te werken.

Bekijk de video hiernaast en ontdek Aqua Nederland Digitaal binnen 1 minuut. 

Let's Get Digital

Ontmoet medebezoekers, exposanten en branchepartijen bijvoorbeeld in de Business Lounge, tijdens sessies of plan een 1 op 1 meeting. Met dit innovatieve platform beleeft u op afstand Aqua Nederland Digitaal alsof u er zelf aanwezig bent. U wordt bij de receptie onthaald, naar de levendige Business Lounge gebracht of persoonlijk naar een sessie begeleid. Ontmoetingen en interactie staan centraal.

 

Wat valt er te beleven?

NETWERK & CONNECT

Ga live in gesprek met andere waterprofessionals bijvoorbeeld 1 op 1, tijdens de kennissessies óf via de netwerkcarrousel.

DE BEURSVLOER

Verken de beursvloer en ontdek de exposanten uit uw werkgebied. Bekijk hun producten, demo’s en maak een praatje via de (video)chat.

INNOVATIESTRAAT

Doorloop alle innovaties in een vogelvlucht en bekijk alle innovatiepitches. In samenwerking met Water Alliance komt de straat tot leven!

BUSINESS LOUNGE

Het team van Aqua Nederland verwelkomt u graag in de Business Lounge; hét startpunt van uw digitale beursbezoek.

 

VOLOP KENNISAANBOD

Volg live of on demand watertechsessies van o.a. KWR, ENVAQUA en TNO, sluit aan bij de paneldiscussie van KNW of de workshop van STOWA.

De App

Vanaf nu is de Aqua Nederland Digitaal App beschikbaar in de App Store en in Google Play. Hierin kunt u uw gewenste sessies als favoriet markeren, waardoor u uw eigen persoonlijke programma samenstelt. Wel zo handig! Vergeet hem niet te downloaden. 

Programma

Aanstaande donderdag om 13:00 uur is het zover! Gedurende deze middag nemen sprekers u mee in hun expertise, onderzoeken en workshops. Er is een bomvol programma voor u samengesteld. Plan uw bezoek dus goed! 

Sprekers

Ontmoet de sprekers die u graag meenemen in hun expertise. Leer van elkaar en ga samen aan de slag om uitdagingen in de watersector aan te pakken. Voor iedere doelgroep zijn er interessante sessies, alle thema’s komen aan bod.

Welke thema's kunt u verwachten?

Proceswater

Afvalwater

Drinkwater

Stedelijk Water

Programma Aqua Nederland Digitaal

Dinsdag 17 maart

Industriewater Dinsdag - kennistheater 2

Woensdag 18 maart

Waterschap Woensdag - kennistheater 2

Donderdag 19 maart

Drinkwater Donderdag - kennistheater 2

Partners

Deel via social media

Deel uw ervaringen, leuke foto’s of printscreens van uw deelname aan Aqua Nederland Digitaal en tag ons via onze social media kanalen LinkedIn en Twitter met de hashtag

 

#AquaNLdigitaal 

Scroll naar top