Bilfinger Tebodin

Bilfinger Tebodin

Over ons

Bilfinger Tebodin is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau met 1.350 specialisten in 8 landen in Europa. Wij creëren een toekomstbestendige industrie, waarbij we al meer dan 75 jaar op betrouwbare wijze industriële projecten managen. Bilfinger Tebodin biedt advies, ingenieurs- en managementdiensten aan in een breed scala aan markten: Industrieel, Energie & Utilities, Chemie & Petrochemie, Olie & Gas, Farmacie & Biofarmacie, Voedingsmiddelen & Agro en Pijpleidingen & Infrastructuur. Bilfinger Tebodin is onderdeel van de wereldwijde industriële dienstverlener Bilfinger SE.

Bilfinger Tebodin heeft zowel de kennis van vergunningen als engineering. Onze integrale aanpak met multidisciplinaire teams binnen onze consultancy en engineering diciplines vormen een unieke combinatie. Ons team beschikt over een brede blik op en ervaring met de waterproblematiek in Nederland. Met behulp van onze specialisten kunnen wij de belangrijke stap maken van haalbaarheidsstudies naar ontwerp en constructie tot aan compliance management. Door onze ervaring met de industrie en overheid kennen we de belangen en missies van beiden partijen. Daarnaast staat een waterkwantiteit vraagstuk nagenoeg nooit los van een waterkwaliteits vraagstuk. Door dit aan elkaar te koppelen vormen we knelpunten om in kansen.

Nieuws

Vacatures

Consultant Waterkwaliteit

Ben jij een waterexpert? En wil jij graag in een multidisciplinair team werken van engineers consultants voor verschillende industrieën? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn Bilfinger Tebodin. Onze industriële klanten staan voor de uitdaging om te verduurzamen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top